Partner Manager, Developers Bay

 

Om rollen som Partner Manager

Som Partner Manager ansvarar du för att utveckla vår partnerstrategi och får en nyckelroll i bolaget med målsättningen att förbättra tillsättningen av aktuella uppdrag.

Detta gör du genom att hitta och samarbeta med de bästa konsultföretagen på marknaden och hjälpa dem få ut sina konsulter i uppdrag via Developers Bay, samt genom att matcha våra egna konsulter mot uppdrag hos partners.

Du kommer in i ett välfungerande och nu etablerat bolag men ändå i ett tidigt skede, vilket betyder att du har alla möjligheter att vara med och påverka utvecklingen av bolaget som helhet och framförallt partnerstrategin som du ska ansvara för.

Du är väl insatt i hur IT-konsultbranschen fungerar och har ett stort eget nätverk att jobba med. Du gillar att nätverka och trivs med att synas och höras.

Du kommer huvudsakligen arbeta med:

  • Bygga partnerskap – Hitta, attrahera och kontraktera de bästa konsultföretagen på marknaden.
  • Uppdragsmatchning – Matcha kompetens med rätt uppdrag och delta i kundprocessen.
  • Kontraktsförhandlingar – Leda avtalsdiskussioner som inkluderar våra partners.
  • Partnerrelationer – Löpande dialog och kontakt med partners, definiera uppdrag, hantera feedback samt sköta omförhandling mm
  • Affärsutveckling och strategi I samarbete med bolagets grundare bygga upp partneraffären och utveckla vårt erbjudande.

I rollen som Partneransvarig jobbar du tätt ihop med våra Account Managers, Talent Managers, VD och grundare. Du får en nyckelroll i bolaget och får vara med och bygga något stort från ett tidigt skede.

Om profilen vi letar efter

Vi tror att du är en person med brinnande person- och teknikintresse som har erfarenhet av start-ups och entreprenöriella företag.

Din styrka är ‘people skills’ och du är nyfiken och intresserad av människor och deras drivkrafter. Du gillar att nätverka och har ett affärsmannaskap och en naturlig fallenhet för affärer.

Sannolikt har du jobbat på konsultbolag eller konsultmäklare med kunder och leverans av resurser eller dylikt. Du gillar också interaktionen med kunder och förstå deras behov och utmaningar.

Du ser rollen som Partneransvarig som en kul utmaning och nästa steg i karriären och lockas av att bygga ett framgångsrikt bolag tillsammans med ett gäng drivna entreprenörer.

Villkor för tjänsten

Heltid. Fast lön samt bonus.

Om Developers Bay

Developers Bay är Sveriges främsta agentur för IT-specialister. Vårt uppdrag är att representera de bästa IT-specialisterna på marknaden och talangförsörja våra kunder.

Vi som har startat Developers Bay vet att rätt resurser kan vara helt avgörande för ett företags framgång. Vi har erfarenhet från flera teknikbolag i olika roller som grundare, VD, affärsutvecklare, produktchef och konsult.

Vi vet hur svårt det är för företag att hitta konsulter med rätt egenskaper och kompetenser. Vi vet också hur svårt det kan vara för konsulter att hitta rätt uppdrag och bra team att jobba med.

Därför har vi skapat ett community med duktiga IT-specialister och agenter som hjälper dem att optimera sin karriärutveckling. Vi representerar idag över 150 frilansare, samt jobbar med ett antal partners.

Vi är idag sex personer som arbetar i bolaget och vill under året bli åtta.

Läs mer om oss på http://developersbay.se och hör av dig till oss på 073-7080039 eller david@developersbay.se