fbpx

Om rollen som Account Manager

Som Account Manager ansvarar du för att utöka och vidareutveckla våra kundrelationer. Du får en nyckelroll i bolaget med målsättningen att få ut fler av våra konsulter på relevanta uppdrag.

Detta gör du genom att hitta och samarbeta med de mest attraktiva konsultköparna på marknaden, samt hjälpa dem att matcha de bästa konsulterna i vårt nätverk mot kundens behov.

 

Du kommer in i ett välfungerande och etablerat bolag men ändå i ett tidigt skede, vilket betyder att du har alla möjligheter att vara med och påverka utvecklingen av bolaget som helhet och framförallt försäljningsarbetet som du ska jobba med.

Du är väl insatt i hur IT-konsultbranschen fungerar och har ett stort eget nätverk att jobba med. Du gillar att nätverka och trivs med att synas och höras.

Du kommer huvudsakligen arbeta med:

● Bygga nya kundrelationer och partnerskap – Hitta, attrahera och kontraktera de mest intressanta kunderna på marknaden.
● Löpande dialog och kontakt med kunder, förstå behov, definiera förfrågningar, presentera kandidater, delta på konsultintervjuer, förhandla kontrakt, hantera feedback, sköta omförhandling m.m.
● Uppdragsmatchning – Matcha rätt kompetens med rätt uppdrag.
● Kontraktsförhandlingar – Leda avtalsdiskussioner
● Affärsutveckling– I samarbete med ledningen vidareutveckla vårt erbjudande.

I rollen som Account Manager jobbar du tätt ihop med övriga Account Managers, Talent Managers, Partner Manager, Säljchef och grundare. Du får chansen att vara med och bygga något stort från ett tidigt skede.

Om profilen vi letar efter

Vi tror att du är en person med brinnande person- och teknikintresse. Din styrka är ‘people skills’ och du är nyfiken och intresserad av människor. Du gillar att nätverka och har ett affärsmannaskap och en naturlig fallenhet för affärer.

Sannolikt har du jobbat på konsultbolag, konsultmäklare eller rekryteringsbolag med kunder och leverans av resurser eller dylikt. Du gillar också interaktionen med kunder och förstår deras behov och utmaningar.

För att lyckas och trivas på bästa sätt tror vi att du känner ett engagemang för ditt jobb och dina kunder, samt att du har den inställning och uthållighet som krävs.

Du ser rollen som Account Manager som en kul utmaning och nästa steg i karriären och lockas av att bygga ett framgångsrikt bolag tillsammans med ett gäng drivna entreprenörer.

Villkor för tjänsten

Heltid. Fast lön samt provision.

Om Developers Bay

Developers Bay är Sveriges främsta Agentur för IT-specialister.

Vårt uppdrag är att representera de bästa IT-specialisterna på marknaden och talangförsörja våra kunder.

Vi som har startat Developers Bay vet att rätt resurser kan vara helt avgörande för ett företags framgång. Vi vet hur svårt det är för företag att hitta konsulter med rätt egenskaper och kompetenser. Vi vet också hur svårt det kan vara för konsulter att hitta rätt uppdrag och bra team att jobba med.

Därför har vi skapat ett community med duktiga IT-specialister som vi hjälper att optimera sin karriärutveckling. Vi representerar idag ca 250 frilansare, samt jobbar med ett växande antal partnerbolag.

Vi är idag nio personer som arbetar i bolaget och vill nu bli tio.

Läs mer om oss på https://developersbay.se och hör av dig till oss på 073-7080039 eller david@developersbay.se