Skip to content

Upplev kraften i ett kvalitetssäkrat community - hör vad våra medlemmar har att säga!

Upplev kraften i ett kvalitetssäkrat community - hör vad våra medlemmar har att säga!

Vårt community för Sveriges främsta frilansare inom tech är en plats för kunskapsdelning, inspiration och samarbete. Vi lägger mycket tid på att lära känna våra medlemmar och förmedlar relevanta konsultuppdrag som matchar deras önskemål.

Läs vidare och se hur våra medlemmar har haft en bättre konsultupplevelse genom att vara en del av vårt community och vilka fina samarbeten vi har byggt tillsammans.

Martin Danielson
Fullstack utvecklare

“För en bra matchning krävs mer insikt i konsultens profil än bara dennes CV. Developers Bay är till skillnad mot många andra personliga och de har förståelse för marknaden och konsulten. De visar ett genuint intresse för vad konsulten vill och har för mål. “

Hanna Moisander
Produktägare & IT-projektledare

“En stor fördel är extern verifiering. Man slipper förhandling och får lyxen att någon annan verifierar din kompetens och värde. Det resulterar i att man inte behöver bevisa sig på samma sätt då extern part redan vet att det är hög kvalité och kunden har ett förtroende för det.”

Tobias Wallin
UX-designer & Frontend Utvecklare

“Största skillnaden och fördelen enligt mig är att slippa söka uppdrag på egen hand. Jag tycker om att bygga och skapa saker, det är min styrka. Jag är inte säljare eller marknadsförare, så jag vill fokusera på det jag kan bäst och lämna det andra till Developers Bay.”

Per Andersen
Fullstack utvecklare

“Jag började som egen konsult och försökte hitta uppdrag själv, vilket var svårare än vad jag trodde. Sedan dess har jag haft mycket kontakt med konsultmäklare såsom Developers Bay och ser en klar fördel att ha någon som företräder dina intressen.“

Magnus Brattlöf
Fullstack utvecklare

“Det kan vara svårt att penetrera marknaden ifall man inte sitter på ett gediget kontaktnät från början. Det som är grymt och framförallt fint med Developers Bay är ju just deras kontaktnät och fina kunder samt att fakturering går mer eller mindre automatiskt.“

Axel Ferlin
UX-designer

“Så här långt har jag varit med och byggt upp UX-processen internt då IT-avdelningen växer och därmed behövs alltmer digitalisering och effektivisering. Det har innefattat alltifrån UX-frågor, flöden, kravställning etc.”