Läs mer om hur vi har hjälpt några av våra kunder

Vi är oerhört stolta över att hittills ha hjälpt drygt 500 företag lösa komplexa behov av tech-kompetens. Vi är måna om att vara engagerade och värdeskapande i allt vi gör. Här är ett axplock av samarbeten som vittnar om just detta. Om du efter att ha läst kundcasen fortfarande tvekar så lämnar vi gärna referenser. Hör av dig, vi är här för att lösa dina behov!

Developers Bay Kundcase - BookBeat

BookBeat

“(…)Konsulterna har också bidragit till ny kunskap, nya perspektiv och hjälpt till att utbilda teamet. Mer konkret så har konsulternas insats resulterat i att vi har kommit igång mer med UI tester och även systemövergripande tester.”

Läs mer
Developers Bay Kundcase - Edgeware

Edgeware

“(…)Developers Bay har en bra rekryteringsprocess som genererar bra och kvalitetssäkrade konsulter. Samarbetet har funkat bra och det är lätt att få tag på kontaktpersonen om det är något som man undrar över.”

Läs mer
Developers Bay Kundcase - Qliro

Qliro

“(…)Det har varit personligt och öppet med väldigt ärlig kommunikation. Processerna har varit smidiga och vi har förstått varandras behov. Developers Bay har snabbt presenterat bra och relevanta kandidater.”

Läs mer
Developers Bay Kundcase - Green cargo

Green Cargo

“Developers Bay svarar upp med bra och relevanta profiler. Vi får bra urval när vi skickar in en förfrågan.”

Läs mer
Developers Bay Kundcase - Timeplan

Timeplan

“(…)vi fick in en mycket bred konsult som var väldigt kompetent och kunde slutföra ett flertal kritiska moment. Konsulten fick de sista pusselbitarna att falla på plats när vi var i slutfasen för att kunna lansera tjänsten.”

Läs mer

Vill du också stärka upp ditt techteam?

Fyll då i formuläret här nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.